In de hal en de etage's in Klaverweide zijn ook mooie muurbeschilderingen gemaakt, zie hier onder het resultaat.

Beneden hal

1 ste etage

2 de etage


Hier het vervolg en de opening van de muurschilderingen van de Veilighof

Deze muurschildering is ook mooi geworden.

De eerste muurschilder wordt al aangewerkt.


Bij de Veilinghof in Tiel was op 26 september j.l. het keuzemoment om te bepalen welke kunst er op de kale muren op de galerijen komt. De kunst is ontworpen door Rudy van Amersfoort en Heleen Wilke.
De bewoners waren erg enthousiast over de ontwerpen. Ze hebben ieder een top twee mogen kiezen van welk kunstwerk ze graag op de muur van de galerij terug willen zien.

Dit alles is naar aanleding van het volgende:
In februari 2016 hebben vandalen brandgesticht op de 4 verdieping van de veilinghof. Gelukkig is het goed afgelopen, met veel schade.
Het gevolg was dat de bewoners op alle verdiepingen alle spullen die er stonden weg moesten halen. Het waren hele kale ruimtes die er ontstonden.
Een groep bewoners zijn in gesprek gegaan met KleurrijkWonen en daarop is besloten dat de ruimtes met muurschilderingen zouden worden opgefleurd.
De kunstenaars van werkplek werden gevraagd om ontwerpen te maken die te maken hebben met de veiling. Uit deze ontwerpen konden de bewoners kiezen welke ontwerpen zij op hun etage wilden hebben.
Mocht u ook een leuk idee hebben voor uw complex om het leefbaar te maken dan kunt u idee gezamenlijk voorstellen bij KleurrijkWonen

En nu aan de slag!!